ARGENTUM+® 30 / 50ml

Categorii
Marci

ARGENTUM+® 30 / 50ml

7.00 RON
Cumpara produs
Stoc: Pe stoc
AGNES ITARA
Specificatii ARGENTUM+® 30 / 50ml
  • Marca: AGNES ITARA
  • Rating: [0] voturi
Alte detalii

Soluţie cu ioni de ARGINT* - concentraţie ridicată, 30ppm

Acest produs este ideal pentru toate categoriile de vârsta, cu predilecţie în afecţiuni ORL.

Administrat în cazul apariţiei simptomelor răcelii sau gripei, afecţiunile nu vor evolua. Cicatrizarea rapidă a plăgilor şi arsurilor este un argument care situează acest produs în topul celor cu acţiune imediată.

Argentum+ Super Concentrat 30ppm este un excelent conservant alimentar.

Acţiuni: imunomodulator, antiviral, antibacterian, antifungic, antiinflamator, dezinfectant, conservant alimentar.

Efectele secundare ale utilizării produsului Argentum+ Super Concentrat nu există. Acest produs nu este toxic sau alergenic, nu afectează ficatul, rinichii sau alte organe ale corpului. Pericolul acumulării particulelor de argint în organism nu există. Având dimensiuni nanometrice, acestea se elimină în mod natural în trei zile. Nu creează fenomene de dependenţă sau obişnuinţă, fiind posibilă administrarea de lungă durată. Ionii de argint (Ag+) nu interacţionează cu niciun medicament sau remediu.

Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul ARGENTUM+® 30 / 50ml au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret ARGENTUM+® 30 / 50ml poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.
Top
Timp generare pagina: 0.0839 sec.
Carom Construct SRL, CIF: 18962253, Reg.Com.: J13/2588/2006 - 15
Copyright © 2007-2010
realizat de webdesignagency.ro
site valid XHTML 1.0 Transitional
site valid CSS 2.1